Slide 1

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ

Προσφορές

Επισκέπτες

We have 43 guests and no members online

Κατασκευαστές

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

Οικολογικό Σύστημα Τοίχου 5

Print
Οικολογικό Σύστημα Τοίχου 5 ΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ SMALTODUR HYDRO ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ + ΤΟ 1o ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ-ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ-ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΟ SMALTOPLAST SILK ΓΙΑ ΧΩΡΟΥΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΕΡΓΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΘΜΑΤΟΣ

Price:
Manufacturer: Vechro

Description

SMALTODUR HYDRO
 Οικολογικό
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΝΕΡΟΥ
     

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Άοσμο, υδατοδιαλυτό διαφανές ακρυλικό αστάρι, ιδανικό  για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. H ακρυλική του σύνθεση δίνει άριστα αποτελέσματα και σε εξωτερικές επιφάνειες.

Ισχυροποιεί τοίχους και άλλες πορώδεις επιφάνειες όπως στόκοι, σοβάδες, παρετίνες, μπετόν, γυψοσανίδες, κόλλες. Παράλληλα μειώνει σημαντικά την απορροφητικότητα των επιφανειών αυτών, εξοικονομώντας σημαντική ποσότητα τελικού χρώματος.

Ενισχύει την πρόσφυση της επόμενης στρώσης. Δουλεύεται εύκολα και απλώνει ομοιόμορφα.

Αποχρώσεις : Διατίθεται σε διαφανές γαλακτόχρωμο. Δεν συνιστάται ο χρωματισμός του, γιατί ενδέχεται να χάσει την διεισδυστικότητα του.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Το προϊόν  SMALTODUR HYDRO δεν χρειάζεται  κάποια επισήμανση επικινδυνότητας σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία.

Πληροί δε τα κριτήρια απονομής οικολογικού σήματος σύμφωνα με τον κανονισμό 1980/2000/ΕΚ και την απόφαση 2002/739/ΕΚ.                                                                                                             
                                                                                             Συνδυάζεται με
SMALTOPLAST extra SILK eco
 Οικολογικό
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΒΕΛΟΥΤΕ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ.
ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ, ΥΓΙΕΙΝΟΙ ΧΩΡΟΙ
      

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το Smaltoplast Silk είναι ένα πιστοποιημένο οικολογικό πλαστικό χρώμα εσωτερικής χρήσης με βελουτέ ματ φινίρισμα κατάλληλο για τοίχους, ταβάνια, γυψοσανίδες, σοβάδες, γυψοσοβάδες κλπ. Άοσμο, με ελάχιστη περιεκτικότητα σε πτητικές οργανικές ενώσεις και μηδενική περιεκτικότητα σε φορμαλδεύδη. Λερώνεται δύσκολα και καθαρίζει πολύ εύκολα εξασφαλίζοντας πιο καθαρούς και υγιεινούς χώρους. Παρέχει εξαιρετική αντιμικροβιακή προστασία (βακτήρια και μύκητες).

Το Smaltoplast Silk είναι ένα έξυπνο χρώμα που προσαρμόζει τη δράση του, ανάλογα με τις συνθήκες που δημιουργούνται στο χώρο ενός κτιρίου:
• χωρίς να επιτρέπει την διείσδυση, ανάπτυξη και πολλαπλασιασμό μικροοργανισμών (βακτήρια και μύκητες) στους τοίχους, προσφέροντας αντιμικροβιακή δράση και περισσότερο ασηπτικές επιφάνειες
• ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα αλλεργικής αντίδρασης (υποαλλεργικό) σε άτομα που μένουν στο κτίριο, ιδιαίτερα σε ευπαθείς ομάδες όπως παιδιά, ηλικιωμένοι και έγκυες. Συνεισφέρει στην ελάττωση των αλλεργιογόνων που οφείλονται σε βακτήρια, μύκητες και προϊόντα του μεταβολισμού τους (π.χ μυκοτοξίνες), προσφέροντας ένα πιο κατάλληλο χώρο για τη διαμονή ατόμων με προβλήματα αλλεργιών και άσθματος
• βρωμίζει δύσκολα, καθαρίζει και πλένεται πολύ εύκολα και οι τοίχοι φαίνονται πάντοτε σαν φρεσκοβαμμένοι.

Στην Ιατρική βιβλιογραφία είναι γνωστό ότι τα μικρόβια ή παράγωγα του μεταβολισμού τους μπορούν να αποτελέσουν αλλεργιογόνους παράγοντες.
Εξαιτίας της καινοτόμου σύνθεσης το Smaltoplast Silk εμποδίζει την ανάπτυξη μικροβίων προσφέροντας μία επιφάνεια στην οποία τα μικρόβια δεν μπορούν να βρούν τροφή και χώρο!

Το Smaltoplast Silk έχει βραβευτεί από το Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών - The British Allergy Foundation (Allergy UK, www.allergyuk.org) για την συνεισφορά του στην ελάττωση των αλλεργιογόνων που οφείλονται σε βακτήρια, μύκητες και προϊόντα του μεταβολισμού τους (π.χ μυκοτοξίνες), προσφέροντας ένα καταλληλότερο χώρο για τη διαμονή ατόμων με προβλήματα αλλεργιών και άσθματος.
Το  Smaltoplast Silk έχει αξιολογηθεί από το Paint Research Association (PRA – UK) ως χρώμα υγιεινών χώρων με αντιμικροβιακή δράση (PRA reference report: 07/254/NPe) καθώς και για την δράση του σε ανθεκτικά και επικίνδυνα μικρόβια (βακτήρια και μύκητες) τα οποία μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, όπως Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Alternaria alternata, Aspergilus versicolor, Aspergilus niger, Aspergilus fumigatus, Candida albicans, Klebsiella pneumoniae (PRA reference report: 07/254A & 07/254/NPe).
Το Smaltoplast Silk έχει πιστοποιηθεί με το Ευρωπαϊκό Οικολογικό σήμα (EL/007/07) παρουσιάζοντας την καλύτερη δυνατή κατάταξη όσον αφορά την αντοχή του στο πλύσιμο και στην ευκολία καθαρισμού (Class 1, EN 13300/ISO 11998 (PRA reference report: 03/106/NP and 07/254/NPd).
Το Smaltoplast Silk είναι ιδανικό για τη βαφή τοίχων που απαιτούνται περισσότερο ασηπτικές συνθήκες και υγιεινοί χώροι, όπως:
• Νοσοκομεία, κέντρα υγείας, μονάδες εντατικής θεραπείας, χειρουργία, μαιευτήρια, θάλαμοι παρακολούθησης νεογνών, κλινικές, μικροβιολογικά εργαστήρια, ιατρεία
• Σχολεία, παιδικοί σταθμοί, γηροκομεία, παιδότοποι
• Ξενοδοχεία και άλλα τουριστικά καταλύματα
• Χώροι μεγάλου συχνοτισμού (δημόσια κτίρια, αεροδρόμια, εστιατόρια, κινηματογράφοι, καφέ, χώροι εργασίας κλπ)
• Ζυθοποιϊες, αλευροβιομηχανίες, φούρνοι, χώροι προετοιμασίας catering, μαγειρεία
• Φαρμακαποθήκες και αποθήκες και χώροι επεξεργασίας τροφίμων
• Γυμναστήρια και άλλοι κλειστοί χώροι άθλησης
• Κανάλια και φίλτρα συστημάτων κλιματισμού και επανακυκλοφορίας αέρα σε χώρους γραφείων κλπ

Αποχρώσεις : Λευκό και σε χιλιάδες οικολογικές αποχρώσεις μέσω του συστήματος δημιουργίας αποχρώσεων ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ  της VECHRO.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Το προϊόν SMALTOPLAST extra Silk δεν χρειάζεται κάποια επισήμανση επικινδυνότητας σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία.

Πληροί δε τα κριτήρια απονομής οικολογικού σήματος 4453/2008//ΕΚ.

 


TOP