Slide 1

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ

Προσφορές

Επισκέπτες

We have 32 guests and no members online

Κατασκευαστές

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

Οικολογικό Σύστημα Ξύλου 2

Print
Οικολογικό Σύστημα Ξύλου 2 ΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ MASTER PRIMER + Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΥΔΑΤΟΔΙΑΛΥΤΗ ΡΙΠΟΛΙΝΗ ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΑ

Price:
Manufacturer: Vechro

Description

 SMALTOLUX HYDRO
 Οικολογικό
 ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΑΚΡΥΛΙΚΗ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΡΙΠΟΛΙΝΗ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ
       
  

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Άοσμη, υδατοδιαλυτή, Πολυουρεθανική Ακρυλική οικολογική και υποαλλεργική ριπολίνη υψηλής ποιότητας με εξαιρετική αντιμικροβιακή δράση (βακτήρια και μύκητες). Λερώνεται δύσκολα και καθαρίζει πολύ εύκολα εξασφαλίζοντας πιο καθαρούς και υγιεινούς χώρους. Εφαρμόζεται σε ξύλο, μέταλλο, γυαλί, αλουμίνιο, σκληρό PVC, κλπ. Δεν κιτρινίζει και προσφέρει σκληρό και ελαστικό φινίρισμα με βελούδινη υφή. Έχει μεγάλη απόδοση και καλυπτικότητα. Δουλεύεται πολύ εύκολα χωρίς να λερώνει και απλώνει θαυμάσια. Παρουσιάζει σημαντικά μεγαλύτερο ανοικτό χρόνο δουλέματος (open time) από άλλες ριπολίνες νερού, διευκολύνοντας την εφαρμογή ιδιαίτερα τους ζεστούς μήνες. Η ειδική της σύνθεση προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση και αντοχές σε επιφάνειες με παλαιά βερνικοχρώματα. Δεν παρουσιάζει κολλητικότητα μετά το στέγνωμα. Δεν περιέχει φολμαδεϋδη και είναι ελεγμένη και πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 71-3 για τη μη μετανάστευση βαρέων μετάλλων σε παιχνίδια και παιδικά έπιπλα.

Η Smaltolux hydro έχει βραβευτεί από το Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών - The British Allergy Foundation (Allergy UK, www. allergyuk.org) για την υποαλλεργική συμπεριφορά και συνεισφορά της στην ελάττωση των αλλεργιογόνων που οφείλονται σε βακτήρια, μύκητες και προϊόντα του μεταβολισμού τους (π.χ. μυκοτοξίνες), προσφέροντας ένα καταλληλότερο χώρο για τη διαμονή ατόμων με προβλήματα αλλεργιών και άσθματος.

Η Smaltolux hydro έχει αξιολογηθεί από το Paint Research Association (PRA - UK) ως χρώμα υγιεινών χώρων με αντιμικροβιακή δράση (PRA reference report : 09/065/NP), καθώς και για τη δράση του σε ανθεκτικά και επικίνδυνα μικρόβια (βακτήρια και μύκητες), τα οποία μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, όπως Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa παρουσιάζοντας την καλύτερη δυνατή κατάταξη όσον αφορά την αντοχή του στο πλύσιμο και στην  ευκολία καθαρισμού (Class 1, EN 13300/ISO 11998 (PRA reference repost 09/065NP).

H Smaltolux hydro είναι διανική για τη βαφή επιφανειών όπου απαιτούνται περισσότερο ασηπτικές συνθήκες και υγιεινοί χώροι, όπως :

* Νοσοκομεία, μονάδες εντατικής θεραπείας, χειρουργεία, μαιευτήρια, θάλαμοι παρακολούθησης νεογνών, μικροβιολογικά εργαστήρια, ιατρεία

* Σχολεία, παιδικοί σταθμοί, γηροκομεία

* Ξενοδοχεία και άλλα τουριστικά καταλύματα

* Χώροι μεγάλου συχνοτισμού (δημόσια κτίσια, αεροδρόμια, εστιατόρια, κινηματογράφοι, καφέ, χώροι εργασίας κλπ)

* Ζυθοποιϊες, αλευροβιομηχανίες, φούρνοι, χώροι προετοιμασίας catering, μαγειρεία

* Φαρμακαποθήκες και αποθήκες και χώροι επεξεργασίας τροφίμων

* Γυμναστήρια και άλλοι κλειστοί χώροι άθλησης

Αποχρώσεις : GLOSS – SATIN:  Λευκό, Έτοιμες αποχρώσεις και χιλιάδες αποχρώσεις μέσω του συστήματος ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ της VECHRO.  VELVET: Λευκό

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Το προϊόν  SMALTOLUX HYDRO δεν χρειάζεται  κάποια επισήμανση επικινδυνότητας σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία.

Πληροί δε τα κριτήρια απονομής οικολογικού σήματος 4453/2008.

                                                                                            

                                                                                           Συνδυάζεται με

 

 SMALTOLUX HYDRO master primer
 Οικολογικό
 ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ


ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Οικολογικό ακρυλικό υδατοδιαλυτό αστάρι πολλαπλών χρήσεων ιδανικό για εσωτερική χρήση. Η ειδική σύνθεσή του δίνει άριστα αποτελέσματα και σε εξωτερικές επιφάνειες. Παρουσιάζει μεγάλη πρόσφυση πάνω σε ξύλα, MDF, νοβοπάν, επιφάνειες βαμμένες με λαδομπογιά, μεταλλικές επιφάνειες, αλουμίνιο, γαλβανιζέ, γυαλί, σκληρό PVC.

Αποτελεί ιδανικό υπόστρωμα, για τις υδατοδιαλυτές ριπολίνες  SMALTOLUX hydro, αυξάνοντας την απόδοση και ενισχύοντας τις ιδιότητές τους. Δίνει επιφάνεια με μεγάλες αντοχές και ανθεκτικότητα συγκρινόμενη με τις συνηθισμένες βελατούρες και αστάρια μετάλλου.  Εφαρμόζεται ευχάριστα  λόγω της χαμηλής οσμής του. Δουλεύεται πολύ εύκολα και απλώνει θαυμάσια  χωρίς να λερώνει. 

Αποχρώσεις : Διατίθεται σε λευκό. Να αποφεύγεται ο χρωματισμός του με βασικά χρώματα πλαστικού ή ακρυλικού. Μπορεί να χρωματιστεί σε ανοιχτές αποχρώσεις μόνο με το σύστημα  ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ  της VECHRO. 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Το SMALTOLUX hydro MASTER PRIMER  δεν χρειάζεται κάποια επισήμανση επικινδυνότητας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Πληροί δε τα κριτήρια απονομής οικολογικού σήματος σύμφωνα με τον κανονισμό 1980/2000/ΕΚ και την απόφαση 2002/739/ΕΚ.


 

 


TOP